3 ok, hogy miért legyen mobil állatorvosod

2020.06.15

Első hallásra talán furán hangzik, de hogyha jobban belegondolsz a háziállatokat kicsit (vagy nagyon) úgy kezeljük, mint a gyermekeket. És ez nagyon jó dolog. Mindenből a legjobbat szeretnénk nekik adni, és ez alól az egészségük sem lehet kivétel, íme, jöjjön 3 ok, hogy miért legyen saját mobil állatorvosotok.

A mobil állatorvos házhoz jön

Kétség kívül az egyik legnagyobb előny. Hiszen gondoljunk csak bele abba, hogy mi történik akkor, ha a gazdinak nincsen autója. Vagy mondjuk a háziállata olyan nagy, hogy nehéz vele közlekedni (mondjuk egy bernáthegyi kutyus)?

Amúgy is ilyenkor mi gazdik is stresszhelyzetben vagyunk, mert féltjük a kis kedvencünket, és ilyenkor jobb, ha legalább otthon a megszokott környezetben lehetünk. Arról már nem is beszélve, hogy mi van, ha éppen nincsen rendelés?

Mobil állatorvos szinte non stop szolgáltatás

Mivel mi a Mobil Állatorvos a gyógyításra tettük fel az életünket, ezért ezzel azt is elvállaltuk, hogy nincsen klasszikusan vett munkaidőnk. Viccesen azt is mondhatjuk, hogy: "Mikor mehet James Bond szabadságra?" :)

Leggyakrabban sürgős esetekhez hívnak minket és ilyenkor bizony nincs olyan idő, amikor ne sietnénk a kedvenc háziállat segítségére. Egy dolgot azonban itt fontos tisztázni: Egyszerre csak egy helyen tudunk lenni, tehát ha egy másik betegeskedő házi kedvencnél vagyunk, akkor csak utána tudunk indulni tovább. Ezért megértést kérünk, és egy kicsi türelmet, tudjuk hogy nehéz..

Mobil állatorvos: Nyugodt környezet, megszokott arc

Itt szeretnénk jelezni, hogy egy kutyushoz, cicához nem csak akkor kell "doki", hogyha baj van, hanem rendszeres vizsgálatokra van szükség. Úgy, ahogy az embernél sem. Ezzel egyrészt megelőzhetünk súlyosabb következményeket. Másrészt pedig mi és kis kedvence is jobban összeismerkedünk, és már barátként köszöntjük egymást a kellemes otthoni környezetben. Így az állatka kórlapja is teljesen ismert és egyből tudjuk mi is, hogy mi a helyzet vele.

Összegezve ez az a három ok, amelyet először érdemes átgondolni, hogy miért van szükség ránk, és milyen előnyöket tudunk nyújtani. Amennyiben Neked is tetszett, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot! Így könnyebben tudunk segíteni, akkor is, ha baj van.