Rólunk

Csapatunk mindig rendelkezésére áll, hogy házi kedvence mindig a lehető legmegfelelőbb és gondosabb állatorvosi ellátást kapja az Ön otthonában! 


Üdvözlöm!

Dr. Cserti Sándor állatorvos vagyok.
Korábban nagy forgalmú, magas színvonalú rendelőkben tevékenykedtem. Munkám során azt tapasztaltam, a gazdik számára sok esetben komoly nehézséget jelent az állataik szállítása, szívesen megóvnák őket az utazással együtt járó stressztől.

Mobil állatorvosként az a célom, hogy eljussak minden kutyushoz és cicához,  aki segítségre szorul. Helyben, nyugodt, természetes környezetükben nyújtunk színvonalas, a szakma szabályainak és a nemzetközi irányelveknek megfelelő egészségügyi ellátást. 

Mi történik, ha szakvizsgálatra van szükség?

A betegségnek megfelelő speciális intézményekbe utaljuk a kis beteget, ahol a legmagasabb szinten történik a szakvizsgálat. 

Sajnos az utóbbi időben, a COVID-19-okozta járvány miatt sokan veszélyeztetettek, nehezebben jutnak el az állatorvosi rendelőkig, a házi kedvencek egészségügyi ellátása pedig akadályokba ütközik. Ebben a nehéz helyzetben szeretnénk segítséget nyújtani, hogy az állategészségügyi ellátás oda is eljusson ahol eddig ennek megoldása problémás volt. Természetesen az Önök biztonsága érdekében a helyszínre maszkban érkezünk, fokozzuk a kéz, illetve eszköz fertőtlenítést. Oltási igazolvánnyal rendelkezünk.